De lodges

Slechts 800 meter vanaf het historische en bruisende centrum van Wijk bij Duurstede ligt aan de schitterende Rijndijk ons prachtige Bed & Breakfast “De Dijklodges”. De vijf Dijklodges zitten in de kap van een voormalige fruitkistenloods, op de begane grond is de gezellige en ruime ontbijt/ontvangstruimte, met openslaande deuren naar het terras met uitzicht over het weiland en de boomgaard.

Hier geniet je ’s morgens in alle rust van een heerlijk, Wijks ontbijt. Maar even terug naar de eerste verdieping, waar de Dijklodges zijn gerealiseerd. Op de ruime galerij, in de oude kap van de schuur, staan, los van elkaar, tussen de oude spanten, de Dijklodges.

RUIMTELIJK

LANDELIJK

BUITENPLAATS

Faciliteiten

In alle lodges valt meteen de prachtige skyline van de eeuwenoude stad Wijk bij Duurstede op. Van links naar rechts ziet je: de molen Rijn en Lek, kasteel Duurstede, de Rooms katholieke kerk en de Nederlands Hervormde kerk met die grappige halve toren.

En dat kan je allemaal genieten vanaf het elektrisch verstelbare bed, dat centraal in de lodge staat. Maar, echt waar, de skyline en zonsondergang zijn nog mooier te zien vanaf uw eigen, overkapte privéterras af te sluiten met een glazen schuifpui, waardoor je extra lang bij het uitzicht kan mijmeren.

In de lodge

Omgeving Wijk bij Duurstede