Zakelijk overnachten Utrechtse Heuvelrug

De Dijklodges, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, biedt de perfecte locatie voor zakelijk overnachten. Onze luxe lodges zijn gelegen langs de rivier de Lek, met prachtig uitzicht en een rustige omgeving. De lodges zijn voorzien van moderne faciliteiten, waaronder gratis Wi-Fi, een werkplek en een tv.

Onze B&B is ideaal gelegen voor zakelijke reizigers die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen omgeving, maar ook dicht bij de stad. Wijk bij Duurstede is een historische stad met veel culturele bezienswaardigheden, restaurants en winkels.

Boek nu uw verblijf bij Dijklodges en ontdek de perfecte balans tussen werk en ontspanning. Wij bieden u de mogelijkheid om te ontspannen in een prachtige omgeving, direct na uw werk. Wij garanderen dat uw verblijf bij ons onvergetelijk zal zijn.

Zakelijk overnachten in Wijk bij Duurstede

Faciliteiten

In alle lodges valt meteen de prachtige skyline van de eeuwenoude stad Wijk bij Duurstede op. Van links naar rechts ziet je: de molen Rijn en Lek, kasteel Duurstede, de Rooms katholieke kerk en de Nederlands Hervormde kerk met die grappige halve toren.

En dat kan je allemaal genieten vanaf het elektrisch verstelbare bed, dat centraal in de lodge staat. Maar, echt waar, de skyline en zonsondergang zijn nog mooier te zien vanaf uw eigen, overkapte priv├ęterras af te sluiten met een glazen schuifpui, waardoor je extra lang bij het uitzicht kan mijmeren.

In de lodge

Omgeving Wijk bij Duurstede